Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kan lämna Bajen - aktuell för superettan: "Rivig i steget"

Allsvenskan

Filston Mawana kan lämna Hammarby.
Forwarden tränar för tillfället med J-Södra. 

Foto: Bildbyrån

Filston Mawana.

Det var inför säsongen 2019 som Filston Mawana, 21, värvades till Hammarby från tyska Hoffenheim. Forwarden skrev då på ett treårsavtal, men tiden i Bajen har därefter inte blivit som förväntat.

21-åringen blev nämligen utlånad direkt och har spenderat de tre senaste säsongerna på lån IK Frej samt Hammarby TFF - där Mawana också har fått sparsamt med speltid.

Filston Mawana väntar fortfarande på sin allsvenska debut och har kontrakt med Hammarby tills i sommar, trots det kan forwarden komma att lämna klubben. När Jönköpings Södra startade upp sin försäsongsträning under måndagen fanns nämligen Bajen-spelaren med på planen.

ANNONS

- Forward, rivig i steget, jobbar hårt och gjorde något mål här i dag, säger J-Södras tränare Patrik Jildefalk i en kort kommentar till Jönköpings-Posten.

Jildefalk berättar även för tidningen att Abdi Hakim Ali (AIK), Liam Olausson (tidigare i IFK Norrköping) samt Hampus Ferhm (tidigare i Landskrona Bois) provtränar med klubben för tillfället.

Publicerad 2022-01-17 kl 17:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto