Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Karriären befaras vara över för TFF-veteran

Matthias Thylander fick lämna planen i matchen mot Örebro med en korsbandsskada. Den 34-årige TFF-försvararen befarar nu att karriären kan vara över.

- Det tar förmodligen ett år att komma tillbaka och man vet ju att rehabträning inte är speciellt kul. Det är ju inte så här man vill att det ska sluta, man vill själv kunna bestämma när man lägger av, säger Thylander till Sydsvenskan.

Trelleborg kom till spel mot Örebro med en redan sargad trupp. En halvtimme in i matchen gick ÖSK:s dansk Kim Olsen och hemmalagets Mathias Thylander in en vanlig duell. TFF-försvararen blev liggandes och nu står det klart att korsbandet är av.
- Man har gjort en okulär undersökning på mig, till 95 procent står det klart att främre korsbandet är av.

Trelleborg hade en riktig oturskväll mot Örebro. Laget förlorade matchen med 1-0 och bröt därmed sin ett år långa hemmasvit. Dessutom tvingades försvararen Max Fuxberg lämna planen skadad med en allvarlig bristning och beräknas bli borta från spel upp till en månad.
- Osedvanligt att få så allvarliga skador hela tiden. Hur ska man kunna utreda detta? Det är helt osannolikt, säger TFF:s tränare Tom Prahl.

Publicerad 2009-07-14 kl 08:35
Annons
Annons
Annons