Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kennedy om skadeproblemen: "Det är jobbigt mentalt"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kennedy Bakircioglu har dragits med flera småskador i år. Bekymrande för Hammarby-kaptenen?
- Det är jobbigt mentalt, säger han till Fotbollskanalen.

I år har Kennedy Bakircioglu, 34, missat flera matcher på grund av skadeproblem. Hammarby-ikonen hade först problem med framsida lår och i sommar har han haft vadbesvär.

Men under måndagen gjorde Bakircioglu comeback igen när han hoppade in i dne 89:e minuten hemma mot Falkenberg.

- Det känns bra. Det är kul att vara tillbaka. Det var ett kort inhopp men det betyder mycket för mig i och med att jag varit borta ett tag. Skadorna har varit lite jobbiga. Det har kommit bakslag och så, säger Bakircioglu.

- Jag har kört ett och ett halvt pass med laget och det kändes bra nu. Det är positivt. Jag får försöka bygga på fysiken, konditionen, rytmen och matchtempot som man vet att man tappat. Det kommer ta sin tid. Men huvudsaken är att jag får vara skadefri. Får jag vara det vet att jag kommer vara bra, fortsätter mittfältaren.

Är du bekymrad över att du haft många småskador?
- Ja, det är klart, jag är inte alls van vid skador och nu har jag haft två skador som inte är riktiga skador. Det är liksom inga stora bristningar, utan det är lite överansträngningar och småirritationer.

- Annars är det inga problem med min kropp. Det är bara tråkigt när sånt här sätter stopp när man känner sig i bra form och att man börjar hitta tillbaka sig själv. Det är jobbigt mentalt att behöva bromsa. Man vill delta och hjälpa till. Att stå vid sidan är det värsta som finns.

Se när Kennedy hoppade in och gjorde comeback i spelaren ovan.

Publicerad 2015-07-14 kl 10:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons