Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kennedy tror på en bra dag mot Elfsborg

Kennedy Igboananike ser mer och mer ordinarie ut i Djurgården. Och självförtroendet är det inget fel på. Mot Elfsborg tror han på ny succé.

- Det känns som om det kommer att bli en bra dag för mig, säger Djurgårdens interne skytteligaledare till klubbens officiella hemsida.

I vårmötet med Elfsborg satt han på bänken.
Sannolikt inte denna gång efter en höst som bara gått bättre för den unge DIF-stjärnan som börjar bli ganska nöjd med både sig själv och laget.

- Jag tycker att det tillslut har blivit en ganska bra säsong, men vi är inte klara med den än, fortsätter Igboananike.

- Vi har tre matcher klar och jag kan inte riktigt säga vad jag tycker innan vi har spelat dem. Själv känns det bra och jag tror att det kommer att bli bättre och bättre. Jag har gjort en del mål och hjälpt laget med det jag kan.

Men nöjd är han inte.
Kennedy Igboananike var inte ordinarie innan VM-uppehållet. Därefter har han mest spelat och ser nu ut att permanent ha lagt beslag på en av anfallsplatserna, i synnerhet efter Johan Oremos skada.

- Det är väldigt tråkigt med Johans skada, han är en i laget och vi är som en familj. Dessutom behöver vi honom på planen.
- Det har varit ett lärorikt år för mig, men man måste tänka framåt, jag tror att det kommer att bli ännu bättre nästa år.

Djurgården kan annars - i hans ögon - bättre än den nuvarande åttondeplatsen. Trots att laget överträffat förväntningar så räknar han med ännu mer nästa säsong.

- Vi har förlorat alldeles för många poäng mot lag från nedre halvan, hade vi tagit fler poäng i de matcherna hade vi kunnat kriga i toppen av tabellen.
- Vi har gjort en del enkla misstag, men det finns inte så mycket att göra åt nu. I stället får vi sikta på att få fler poäng i de matcherna nästa år. Vi har alla möjligheter att bli bättre och kommer högre i tabellen nästa säsong

Publicerad 2010-10-23 kl 12:02
Annons
Annons
Annons