Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

KFF riskerar flykt - Nio spelarkontrakt går ut

Allsvenskan

Serieledande Kalmar FF kan tappa flera tunga namn till nästa år. Föreningen har nämligen nio kontrakt som löper ut.

Henrik Rydström, Patrik Rosengren, Viktor Elm, Petter Wastå, Tobias Carlsson, Arthur Sorin, Lasse Johansson, Zlatan Azinovic och Joachim Lantz har alla utgående avtal.

Viktor Elm är den hetaste i skaran och det mesta tyder på att han lämnar redan i sommar. Vidare kommer inte ytterbacken Arthur Sorin förlänga och Patrik Rosengren har flaggat för att det är hans sista säsong med Kalmar FF.

Lasse Johansson förlängde sent inför årets allsvenska säsong och det mesta talar för att mittfältaren lämnar. Trotjänare som Henrik Rydström, Tobias Carlsson, Joachim Lantz och Petter Wastå sitter också på utgående kontrakt. Den sistnämnde har inga problem med det.

ANNONS

- Det är inte så konstigt om man tittar historiskt och på traditionen i Kalmar FF. Jag förstår om de lägger mer kraft med att prata med de yngre och binda dem tidigt med tanke på hur marknaden ser ut, säger Wastå till tidningen Barometern.

Sportchefen Svante Samuelsson borde ha bråda dagar, men är också han lugn.
- Eftersom det är mycket treårsavtal så är det ungefär en tredjedel av kontrakten som går ut varje år. Så det här ligger i sakens natur, konstaterar han.

Publicerad 2008-06-12 kl 08:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto