Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

KFF-veteranen öppnar för förlängning: "Ska sätta oss ner och prata"

Allsvenskan

Emin Nouri har inte spelat en minut i årets allsvenska på grund av skada.
Nu är KFF-backen tillbaka i full träning – och öppnar för att förlänga med Smålandsklubben.
- Vi har väl pratat lite snabbt att vi ska sätta oss ner och prata framtid, säger han till Fotbollskanalen.

3:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Kalmars möte med Sundsvall.

Emin Nouri har spelat i Kalmar FF sedan 2008, men under årets säsong har ytterbacken inte gjort en enda match i allsvenskan. På försäsong drog 33-åringen på sig en hamstringsskada som har hållit honom borta – fram tills nu.

För en knapp månad sedan gjorde Nouri comeback i U21-matchen mot Elfsborg. Då spelade han en dryg halvlek och Nouri har dessutom hunnit med en 90-minutersmatch i U21-serien. Men något allsvenskt spel har det inte blivit.

Efter säsongen går Nouris kontrakt med KFF ut, men backen har inte inlett några samtal med klubben – än så länge.

- Jag vill ju såklart spela i några år till. Jag älskar att spela fotboll och träna, men sen är jag 33 år och fick en tuff skada. Det är den första tuffa skada jag åkt på i elitkarriären så jag har inte varit så involverad i år. Det har varit tufft, säger Nouri till Fotbollskanalen.

ANNONS

Även om han vill fortsätta sin karriär är han medveten om att KFF måste se till klubbens bästa.

- Min förhoppning är att spela några år till, men man kan inte ta något för givet. Jag har spelat i Kalmar i många år, men det är bara naivt att gå runt och ta det för givet att man ska fortsätta där. Vi får se, jag håller dörrarna öppna. Jag har inte pratat så mycket med Kalmar på grund av min skadesituation, men det är skönt att det känns bra och att min skada har läkt bra och att jag kan gå 100 procent igen. Att jag kan träna på lika bra som innan skadan.  

Har du pratat något med Kalmar om din kontraktssituation?
- Vi har väl pratat lite snabbt att vi ska sätta oss ner och prata framtid. Det har inte riktigt varit läge och de har inte velat stressa på någonting med tanke på min situation. Allt annat vore väl konstigt i mitt läge. Man kan inte gå runt och ta något för givet, även om man spelat i laget länge.

ANNONS

- I slutändan handlar det om vad man kan bidra med, hur man kan ta laget framåt och vad klubben mår bäst av. Samtidigt känner jag mig väldigt fit och älskar det jag gör. Jag hoppas på att kunna spela i några år till.

På söndagen publiceras en längre intervju med Nouri där han berättar om hans skadefyllda säsong.

Publicerad 2018-10-13 kl 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto