Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

KLART – MFF vill köpa loss Noring

Viktor Noring är utlånad till Malmö FF - men nu kan en längre lösning vara på gång i MFF för U21-landslagets målvakt.
- Jag vet att MFF har varit i kontakt med TFF och vill köpa loss Viktor, säger Norings agent.

Viktor Noring lånades i februari ut från degraderade Trelleborg till Malmö FF – i samma veva förlängde också U21-landslagsmålvakten med Trelleborg till sommaren 2013.

I Malmö har Noring fått stå åt sidan för Johan Dahlin under hela vårsäsongen, och låneavtalet med MFF går ut den 20 augusti, men nu kan han ändå vara på väg att stanna i allsvenskan. Norings agent Martin Klette säger att MFF kontaktat Trelleborg om en fortsättning.

- Jag vet att MFF har varit i kontakt med TFF och vill köpa loss Viktor. Men vi har inte tagit ställning hittills, säger Klette till FotbollDirekt.se.

Malmös sportchef Per Ågren har tidigare gjort klart att Noring ses som ersättare för Johan Dahlin om denne skulle försvinna. Dahlin har utgående kontrakt med MFF och har valt att avvakta med ett skriva på ett nytt.

Trelleborgs klubbdirektör Mattias Kronwall förnekar att MFF skulle ha fört fram en förfrågan om att köpa loss Noring, men säger att det kan bli aktuellt med en ny lösning för Noring med MFF.

- Vi har inte fått något samtal från Malmö nyligen, men givetvis har vi stämt av under resans gång. Vi har ju Tobias Malm på lån från dem också så det är klart att vi står i kontakt, säger Kronvall till FotbollDirekt.se.

Noring gjorde klart efter fjolårssäsongen att han helst ville vara kvar i allsvenskan.

- Vi hade en bra dialog alla tre parter i vintras och lyckades åstadkomma en bra lösning. Sedan är det klart att det är en otroligt duktig och kompetent målvakt vi skulle få tillbaka i augusti om vi inte når en ny lösning. Hur han ställer sig till att komma tillbaka i så fall, det får vi se, det är ett tag kvar till dess, säger Mattias Kronvall.

 

 


Publicerad 2012-06-13 kl 14:26
Annons
Annons
Annons