Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Klart: Kalmar förlänger med veteran: "Viktig kulturbärare"

Foto: Scanpix

Stefan Larsson, 33, förlänger sitt kontrakt med Kalmar FF.
Det nya avtalet löper över nästa år.
Han är en oerhört viktig kulturbärare för föreningen, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam.

Han har gjort 15 framträdanden i allsvenskan den här säsongen. Nu står det klart att Stefan Larsson stannar i Kalmar FF, i en kombinerad roll som spelare och instruktör för klubbens U17-lag.

KFF bekräftar att man förlängt ytterbacken Larssons avtal fram till säsongen 2017.

Vi är väldigt glada över att ha fått till en förlängning med Stefan ett år till, både som spelare och som instruktör för vårt U17-lag. Det ligger helt i linje med vårt sätt att arbeta och att vi kan fortsätta arbetet med kontinuitet i Kalmar FF. Han har gjort en fin säsong för oss hittills under 2016 och vi ser fram emot att jobba vidare tillsammans även under säsongen 2017. Han är en oerhört viktig kulturbärare för föreningen, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Kalmars hemsida.

Stefan Larsson själv sig vara väldigt glad och stolt över förlängningen.

- Efter år av skador känner jag mig nu äntligen helt återställd, och det har aldrig varit roligare att spela fotboll. Jag har även haft förmånen att få vara en del av vår akademi och lärt känna föreningen ur ett annat perspektiv under tiden som jag rehabiliterat och tagit mig tillbaka till fotbollsplanen efter skadorna. Vi har en fantastisk miljö i Kalmar som jag är väldigt glad över att även i framtiden vara en del av, säger Larsson.

Publicerad 2016-10-13 kl 14:37
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER