Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart: Norrköping söker dispens för målvakt

Norrmannen Kenneth Udjus. Om fotbollsförbundet godkänner en dispensansökan blir han skadade David Mitov Nilssons tillfällige ersättare i IFK Norrköpings trupp

- Han har erfarenhet och verkar vara stabil och stadig, säger managern Janne Andersson till Norrköpings Tidningar om målvakten.

- Vi kommer att skicka in en ansökan. Eller han kommer göra det med understöd av oss. Den kommer att behandlas efter helgen. I början på nästa vecka vet vi, säger Janne Andersson.

Han tror att Udjus får dispens.

- Han har sökt klubbar och det finns dokumenterat. Sedan finns det inget glasklart regelverk kring detta, varje fall är unikt, men det skulle förvåna mig om det blir avslag utifrån det han har gjort, säger Andersson.

David Mitov Nilsson är borta säsongen ut och i hans frånvaro har Andreas Vaikla spelat.

- Det är inte så att vi värvar en etta eller en tvåa, vi värvar in en målvakt. Det är en konkurrenssituation, säger Andersson.

Udjus har varit klubblös sedan han lämnade Brann efter förra säsongen. I Brann spelade han nio matcher i den norska andradivisionen förra säsongen och har tidigare tillhört klubbar som Sogndal och Lilleström. 

Publicerad 2016-05-05 kl 14:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons