Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kujovic tror på HBK-succé: ''Vår nya spelidé passar oss''

Halmstads nya spemodell har redan blivit en succé. 8-1 mot Espanyol senast och Emir Kujovic är lättad över satsningen på 4-5-1.

- Vi var riktigt bra mot Espanyol, även om de underskattade oss, säger Emir Kujovic.

- De var nog förvånade över att vi var så bra. Visst var det deras B-lag men vi visade ändå verkligen vad vi kan och att vi hittat ett spel vi trivs med.

Emir Kujovic har därför svårt att se att kommande säsong blir en repris av det tunga fjolåret.
Inte efter maktskiftet från Janne Anderssons mångåriga era till nye Lars Jacobsson och Michael Svensson som tagit över sedan några månader tillbaka.

- Vi har hittat ett spel som passar oss mycket bättre än tidigare. Nu har vi en tydlig spelidé som alla verkligen tror på. Vi ligger långt framme och känner att vi kan slå alla lag när det stämmer för oss.

Och försäsongen ger honom delvis rätt. Med seger mot Trelleborg, poäng mot Helsingborg och en knapp förlust mot norska storklubben Stabaek så har nya Halmstad börjat bra.

- Hur bra vi är är en svår fråga att svara på, än så länge. Men vi är i alla fall på rätt väg med en spelmodell vi tror på.

- Vi får se hur vi klarar av deras A-lag på torsdag. Det ska bli spännande att se, säger Kujovic som för närvarande spelar med det svenska U21-landslaget.

Publicerad 2010-03-01 kl 17:02
Annons
Annons
Annons