POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Lagerbäck överger Sverige - för Norge?

Lars Lagerbäck aviserade på söndagen att han avgår som förbundskapten efter matchen mot Albanien på onsdag. Något nytt uppdrag är inte klart men nu uppger norsk media att han är högaktuell som norsk landslagschef.

Enligt Verdens Gang är Lars Lagerbäck ett mycket tänkbart namn som ny norsk landslagschef, då han är mycket god vän med Nils Johan Semb, som nyligen fått jobbet som sportchef för Norges Fotbollförbund.

- Dyker det upp något intressant ska jag lyssna på det, sade Lars Lagerbäck på söndagens presskonferens på frågan vad han ska göra i framtiden.

Och det intressanta kan alltså finnas i Norge, där delar av organisationen kring landslaget håller på att bytas ut. Nils Johan Semb har alltså nyligen tillsats och tillsättandet av en landslagschef står som nästa punkt på dagordningen.

- Jag har inte funderat konkret på det. Men är det något som är intressant, oavsett klubblag eller landslag, så ska jag lyssna på det, sade Lagerbäck på presskonferensen apropå om han var intresserad av att träna ett klubblag eller landslag.

Någon nöd lär det dock inte gå på honom, då han har lön fram till och med december 2010.
Enligt Svenska Fotbollförbundet är han inte påtänkt för något uppdrag "bakom kulisserna".
- Det har inte diskuterats och han var ganska tydlig på vilken form av uppgifter han vill ha, säger Hellströmer.

Lagerbäck är också på det klara att han gärna har en sån framskjuten roll som möjligt inom fotbollen.
- I första hand vill jag vara tränare. Jag har inte stängt några dörrar men nu har jag stängt den här, säger han om det svenska förbundskaptensjobbet.

Publicerad 2009-10-12 kl 10:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå