Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lagrell om Cabreras anklagelser mot disciplinnämnden: ”Befängt”

Allsvenskan

Oliver Cabrera mister licensen efter disciplinnämndens dom – och anklagar TV4 för att ha påverkat disciplinnämnden. En anklagelse förbundsordföranden Lars-Åke Lagrell blir irriterad när han får höra den.

Det är TV4:s och fotbollskanalen.se:s granskning som ligger till grund för den utredning som ledde till att Oliver Cabrera nu förlorar licensen.

Cabrera som har tänkt överklaga disciplinnämndens beslut till besvärsnämnden hävdar att disciplinnämnden låtit sig påverkas av påtryckningar utifrån från TV4 som är en samarbetspartner till förbundet när det gäller landskampssändningar.
- Jag är helt övertygad om att TV4:s påverkan på förbundet gjort att de tagit det här beslutet. Man kan ifrågasätta om en så stark partner till förbundet har en påverkan eller inte, sade Cabrera till Sportbladet efter att han fått domen.

Annons

Anklagelsen från Cabrera ger Fotbollförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell inte mycket för.
- Så här är det vad gäller disciplinnämnden, ingen på förbundet kan påverka dem, och ännu mindre någon utifrån. Att tro det är helt befängt, säger Lagrell till fotbollskanalen.se.

- Men man får tycka vad man vill och det står honom fritt att överklaga, och det har han ju sagt att han ska göra, fortsätter Lagrell.

Publicerad 2010-11-27 kl 14:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto