POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Landgren kan flytta hem: "HIF är min favoritklubb"

Italienproffset Andreas Landgren kan återvända till Helsingborg.
- Min favoritklubb, säger mittfältaren till HD.

På fredagsmorgonen kom uppgifter om att Landgren skulle ha brutit sitt avtal med Udinese helt och hållet. Det stämmer inte. Däremot ser svensken ändå ut att lämna klubben inom en snar framtid.

Under säsongen har Landgren varit utlånad från Udinese till Willem II, men sedan han drabbades av ett virus som ”satte sig på hjärtat” har han tvingats till fullständig vila.

- Jag rörde inte en fotboll under januari och februari, säger Landgren till Helsingborgs Dagblad.

Nu riskerar dessutom Willem II att åka ur Eredivisie, och Landgren säger att han oavsett vad inte vill stanna. Vare sig där eller i sitt Serie A-lag.

- Konkurrensen är mördande i Udinese, de har möjlighet att gå till Champions League och då kommer de ta in fler etablerade spelare. Jag är inte intresserad av att se matcherna från läktaren. Jag är 22 år och då handlar det om att fortsätta utvecklas, säger Landgren.

Han förklarar att Holland eller Skandinavien ligger närmast till hands och hoppas på en lösning inom kort. Gamla klubben HIF har inte hört av sig, men Landgren berättar att han gärna skulle lyssna om de kom med ett bud.

- HIF är min favoritklubb. Jag ser varje match de spelar och har starka känslor för laget. Det var lite rabalder när jag lämnade, men så är det i fotbollsvärlden. Det är inget jag kan hänga upp mig på, säger han.

Publicerad 2011-04-29 kl 15:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå