Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Larsson förlänger: "Kom hem för att vinna någonting"

Allsvenskan

Johan Larsson förlänger med IF Elfsborg.
Lagkaptenen har skrivit på över säsongen 2024.
- Jag kom hem för att vinna någonting och det har vi inte gjort ännu, säger han i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

I början av 2020 återvände Johan Larsson till IF Elfsborg efter ett utlandsäventyr. Säsongen därpå fick han kaptensbindeln och har burit den sedan dess. Larsson satt på utgående kontrakt efter den här upplagan av allsvenskan – men nu är en förlängning på plats. Det nya kontraktet sträcker sig över ytterligare två år.

- Jag kom ju till en klubb som kanske hade varit nere i en svacka under några år och jag såg mig själv som en del av det som skulle lyfta det när jag kom hem. Jag ville vara med och ta IF Elfsborg till den positionen jag tycker vi hör hemma i. Det är en pågående resa men jag tycker att vi börjar hitta den stabiliteten som krävs för att etablera oss på riktigt där uppe.

ANNONS

- Jag spelar matcher för att vinna. Och det är också en del av förlängningen. Jag kom hem för att vinna någonting och det har vi inte gjort ännu, så det känns lite som ”unfinished business”, säger han själv i pressmeddelandet.

Manager Jimmy Thelin säger följande om kaptenens förlängning:

- Johan är och har varit en väldigt viktig spelare för oss sedan han kom tillbaka. Han är en tydlig ledare på plan och i omklädningsrummet och har en viktig roll i att fortsätta leda och utveckla framtida spelare och Elfsborgare.

Publicerad 2022-05-20 kl 18:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto