Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Larsson reagerar på Falcks uttalande: "Förvånad"

Allsvenskan

SOLNA. Enligt AIK-basen Robert Falck hade inte truppen, med kapten Sebastian Larsson i spetsen, fullt förtroende för Bartosz Grzelak.
Hur Larsson själv reagerar på det?
- Jag är förvånad, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Efter fiaskot mot Slovacko i den första Europa Conference League-playoffmatchen valde AIK att sparka tränaren Bartosz Grzelak.

I podcasten Lundhs podcast berättade ordföranden Robert Falck att man gjorde sig av med Grzelak av två anledningar. Dels på grund av svaga resultat, dels på grund av bristande förtroende från spelartruppen.

- Jag personligen fick sådana signaler, andra styrelseledamöter fick sådana signaler, om att spelartruppen inte hade fullt förtroende för honom. Det är allvarligt, sa Robert Falck i podcasten Lundh.

Han fortsatte:

-  Men just att signalerna kom från både lagkapten och biträdande lagkapten till flera styrelseledamöter och tjänstemän - det är inte bra.

Annons

Sebastian Larsson är lagkapten i AIK. Han vill inte kommentera uttalandet i sak, men erkänner samtidigt att han är förvånad.

- Jag såg det (uttalandet). Folk får säga vad de vill och berätta vad de vill. Jag är inte så intresserad av det där. Jag vet vad min roll i AIK är. Jag vet vilka de andras roller är, säger lagkaptenen till Fotbollskanalen.

Vill du kommentera dit förtroende för Bartosz?
- Nej. Det känns helt onödigt. Jag är väldigt trygg i att Bartosz vet vilken relation vi hade under de åren vi var tillsammans. Det finns inget behov av att prata om det mer.

Hur reagerar du på att det kom ut?
- (Jag är) Förvånad. Så lämnar vi det där, avslutar Larsson. 

Efter att Grzelak fick sparken tränas AIK för tillfället av Henok Goitom.  

AIK ligger på fjärde plats i allsvenskan och ställs härnäst mot Varbergs Bois. Den matchen spelas på söndag.

Annons
Publicerad 2022-09-07 kl 12:49

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto