Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Levi inför Italien-fönstrets sista veckor: "Varit tydlig gentemot klubben"

Allsvenskan

Jonathan Levi, 26, öppnar för en flytt utomlands.
Drömmen? Serie A.
- Jag hade hoppats på att någon nykomling hade kunnat höra av sig, säger Levi till Fotbollskanalen.

13:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Jonathan Levi i spelaren ovan.

Resan till Stockholm på deadline day, "väldigt bra första intryck" av nye tränaren Glen Riddersholm och läget i IFK Norrköping. Det är några av ämnena som Jonathan Levi pratade om när han gästade Fotbollskanalens deadline day-sändning under torsdagen.

Då ville han heller inte stänga dörren för en flytt utomlands innan de internationella ligornas transferfönster bommar igen om några veckor.

På frågan om han stannar i Peking svarade Levi:

- Man vet ju helt ärligt inte. Jag svarar i telefonen lite extra när agenten hör av sig nu när transferfönstret är öppet. Jag har varit tydlig gentemot klubben med att Italien är en dröm för mig och att jag gärna skulle vilja testa ett utlandsäventyr. Om det blir av vet jag inte. Jag är inte feg för att testa någonting utomlands. Sen ska det vara något bra.

ANNONS

Hur ser intresset ut?
- Det verkar vara ganska dåligt med intresse än så länge. Min ålder och min prislapp kanske inte passar så bra för de flesta klubbarna. Det är väl förståeligt men man hade ju hoppas på att några nykomlingar i Italien (Serie A) hade kunnat höra av sig. Det hade jag inte sagt nej till.

En sak är säker: någon flytt till Kalmar FF blir det inte någon gång framöver. När 26-åringen påminns om sitt uttalande från 2017 (då han som Öster-spelare ryktades till rivalen KFF) kring att det är större chans att han spelar i division fem än Kalmar skiner han upp och svarar:

- Kalmar kommer jag faktiskt aldrig sätta min fot i.

Publicerad 2022-08-12 kl 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto