Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Linderoth: Det lockar att flytta hem

Allsvenskan 2009-05-14 kl 00:47

Skadad, men på väg tillbaka. Tobias Linderoth ger inte upp karriären så lätt, och nu låter det mer och mer som att en återkomst i allsvenskan och Elfsborg är nära förstående.

– Vi har varit ute i tio år och det lockar mer och mer att flytta hem. Även om jag absolut inte har något emot ytterligare ett år i Turkiet. Jag kan inte säga mer, det handlar främst om respekt mot arbetsgivaren och så länge jag spelar för Galatasaray finns mina tankar där, säger Linderoth i en längre intervju med Borås Tidning.

Han passar också på att hylla Elfsborgs tränare Magnus Haglund, med vem Linderoth suttit ner och pratat framtid nyligen.

ANNONS

- Magnus brinner, och har en idé som han tror stenhårt på. För mig är det avgörande, säger Linderoth.

- Som spelare är det lättare att respektera en tränare som tror stenhårt på sin filosofi och vågar stå fast även när det går emot. Att alltid ha något att falla tillbaka på. Det har varit landslagets styrka under många år och det är redan en av Elfsborgs styrkor. Stabiliteten. Magnus och Peters tankar har redan lett till guld och kommer att leda till guld igen framöver.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto