Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lindström för första gången om Bajen-flirten

Allsvenskan

Erik Sundin vill ha kompisen Mattias Lindström till Hammarby.
Huvudpersonen själv är smickrad.
– Det gläder mig att höra. Förstavalet är fortfarande Helsingborg men det är klart att jag måste lyssna till andra klubbar, säger Lindström.

Foto: scanpix

Helsingborgs mittfältare Mattias Lindström, 32, fick i fredags reda på att han inte får nytt kontrakt med klubben i hans hjärta. I går berättade Hammarbys Erik Sundin, 33, att han gärna ser förre lagkamraten Lindström i Bajen-tröjan.
– Det förstår jag att han vill, säger Lindström och skrattar.
– Jag har fortfarande förhoppningar om att det ska lösa sig med HIF, men det gläder mig att Erik säger så och jag måste lyssna till vad andra klubbar har att säga, annars vore jag dum.

Hur ser du på att spela i Hammarby, skulle det ens vara ett alternativ?

– Att ”Sudden” som polare vill ha dit mig är klart, huruvida Hammarby vill det är förstås en hela annan fråga. Hammarby bör tillhöra allsvenskan och jag tror att alla tycker att de ska vara där utom möjligtvis AIK:s och Djurgårdens supportrar. Men om jag kan tänka mig att flytta från Helsingborg till Stockholm och spela i Hammarby, det kan jag inte svara på i dag.

ANNONS

Hammarbys sportchef Gustaf Grauers är även han förtegen i frågan.
– Jag kommenterar inga rykten, säger han till FotbollDirekt.se och tillägger:
– Vi går ju för det nästa säsong och det ska vi inte hymla om. Vi har fått in spelare, framför allt under sommaren, som förstärkt truppen ytterligare. Vi har en ambition att fajtas för att gå upp och det är kanske också någonting som lockar spelare att vara med och ta upp Hammarby. Spelarna vi tog in i somras ger också en trovärdighet till oss som klubb i allting vi gör. Det gör det också lättare för oss att värva nya, bra spelare.

Publicerad 2012-10-25 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto