POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Lolo Chanko byter landslag

Hammarbys Lolo Chanko har hittills inte lyckats etablera sig i det svenska landslaget. Nu satsar han på VM för Syrien. Första matchen för Syrien kan bli mot Kuwait den 2 juni.

Lolo Chanko har trots ett antal träningsmatcher i den svenska landslagsdressen aldrig fått spela en tävlingsmatch. Nu har han tröttnat på att vänta.
- Jag kände att jag inte var nära när jag inte var med som reserv. Självklart kom Sverige i första hand, men jag kan inte vänta hur länge som helst. Jag är ju 28 år gammal nu, säger Chanko till SPORT-Expressen.

Lolo Chanko ansluter till det syriska landslaget mitt under pågående VM-kval och till matchen mot Kuwait den 2 juni hoppas han att den fot han haft problem med ska vara helt återställd.

Syriska landslaget har varit ivriga att övertyga Hammarby-mittfältaren och i arabiska medier får han stor uppmärksamhet.
- På arabiska tv-kanaler pratade de massor om Syriens landslag, och sa att man behövde två spelare: Den belgiske skyttekungen Sanharib Malki och så Lolo Chanko.
- De brinner för ha dit mig, nu har jag en chans att ge något tillbaka till det syriska folket, säger Lolo Chanko, som fått Lars Lagerbäcks tillåtelse att byta landslag.

Publicerad 2008-05-17 kl 11:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå