Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Luganos förhandlingar med Olsson dementeras: "Skall vara tyst"

Allsvenskan

Jonas Olsson kan redan vara på väg bort från Djurgården.
Luganos sportchef bekräftar att man förhandlar med mittbacken, enligt tidningen Blick. Uppgifterna dementeras dock av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

2:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det som till en början har sett ut som ett galet rykte kan faktiskt visa sig vara på riktigt. Sent under torsdagskvällen uppgav den schweiziska lokalsajten ticinonews.ch att Djurgårdens Jonas Olsson är på väg till FC Lugano på lån. Tidigare under fredagen bemötte Djurgårdens sportchef Bosse Andersson uppgifterna på följande sätt i en intervju med Fotbollskanalen:

- Du får fråga de som har skrivit. Jag har inte hört ett dugg om det.

Ticinonews.ch uppgav att Olsson, som kom till Djurgården från Premier League-klubben West Bromwich inför den allsvenska säsongen, inte är nöjd med sin tillvaro i blårandigt. 

ANNONS

Nu skriver även den stora schweiziska tidningen Blick att Lugano, som kom trea i den schweiziska ligan förra säsongen, är intresserat av 34-åringen. Men inte nog med det, tidningen skriver också följande:

"Giovanni Manna, Luganos tekniske direktör (sportchef), bekräftar nu förhandlingar med Olsson".

Enligt Blick har alltså Lugano medgett att Jonas Olsson är aktuell för klubben. Blick hävdar också att Lugano är intresserat av den svenske Young Boys-anfallaren Alexander Gerndt. Tidningen skriver att Young Boys lär kunna tänka sig att sälja Gerndt.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson kommer dock med ett lugnande besked kring uppgifterna.

"Har pratat med Mr Manna i FC Lugano och han skall vara tyst! Jonas Olsson spelar i Djurgården och skall så göra framöver, sov gott", skriver han på Twitter.

ANNONS

Se Jonas Olssons två mål mot Östersund i spelaren.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-29 kl 00:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto