Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Majstorovic: "AIK är absolut inte aktuellt"

Allsvenskan

Daniel Majstorovic skulle gärna spela för AIK i framtiden – men utesluter en övergång redan i sommar.
- Det är absolut inte aktuellt, säger han.

Fotbollskanalen.se når den svenske landslagsbacken i AEK Atens spelarbuss, på väg till matchen mot Aris på bortaplan. Klubbarna möts i playoff om den sista grekiska Champions League-platsen. AEK ligger trea i fyrlagstabellen – och måste vinna för att ha chans på avancemanget.

- Jag försöker att bara fokusera på det nu och vill inte tänka på vad som händer efter säsongen. Dessutom har jag ju ett år kvar på mitt kontrakt, säger Majstorovic.

Såväl grekiska som svenska medier har skrivit de senaste dagarna om en tänkbar flytt för den 33-årige försvararen när transferfönstret öppnar. Orsaken ska vara stora ekonomiska problem i AEK Aten. Själv dementerar "Maestro" kraftigt att något sådant skulle vara på gång.

Annons

- Det har inte varit någon kontakt mellan mig och AEK Atens president. Och han har heller inte pratat med min agent. Det där är bara skriverier och inte alls faktabaserat, säger Majstorovic.

Hemma i Sverige har det pratats om att AIK ska ha visat intresse för att värva dig?
- Jag har inte hört något från AIK, och det är absolut ingenting som är aktuellt för tillfället.

Även om de ringde så skulle det inte vara jättelockande, menar du?
- Nej, men det är klart att någon gång ska man återvända till Sverige och då vore det roligt att spela för en Stockholmsklubb. Jag har ju uttalat mig tidigare och sagt att AIK är ett lag som jag verkligen skulle vilja komma till. Men det ligger två, tre år framåt i tiden. Jag känner fortfarande att jag visar bra form och har stora möjligheter att lyckas ute i Europa.

Annons

Så AIK är inte tänkbart redan i sommar alltså?
- Nej, absolut inte.

Publicerad 2010-05-11 kl 17:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto