Mållöst på Örjans Vall

Det var varmt värre på Örjans Vall under lördagen. Något som syntes tydligt i spelet.
- Jag tycker inte alls att vi kommer upp i den nivån jag vill att vi ska göra, säger Halmstads tränare Janne Andersson till PPV efter 0-0 mot Trelleborg.

Värmen till trots blev spelet bättre ju längre matchen led. Trelleborgs Mattias Thylander, bäst på plan i dag, skapade flera fina chanser.
I den 81:a minuten spelade han fram Andreas Drugge som inte fick ordentlig träff på bollen. Det borde varit mål.
Tre minuter senare tog TFF:aren en diagonal löpning från höger in i straffområdet. Vid skottögonblicket snubblade mittfältaren till.
- Jag minns bara en bra HBK-chans, sade Trelleborgs tränare Tom Prahl efter matchen.
HBK tog fyra av sex poäng på dubbelmötena med Trelleborg.
Trelleborg har bara en förlust på de fem senaste matcherna. Laget har i regel svårt mot Halmstad: ingen seger sedan 4 november 2000 (2-1).

Halmstads BK-Trelleborgs FF 0-0 (0-0)

Halmstads startelva: Bahne - Rosén, Zvirgzdauskas, Jönsson, Per Johansson - Westerberg, Andres Johansson, Raskaj, Olsson - Anselmo, Kujovic

Trelleborgs startelva: Fredrik Persson - Fuxberg, Bengtsson, Thommie Persson, Mattias Nylund - Thylander, Andersson, Bjurström, Haynes - Drugge, Jensen

Publicerad 2008-07-26 kl 19:55