Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Malmö FF:s ekonomichef slutar: "Tackade ja, trots att jag trivs fantastiskt bra"

Allsvenskan

Malmö FF:s ekonomichef Stefan Andersson slutar.
Andersson ska i stället arbeta för ett företag som gör kolfiberkomponenter.
- De har intressanta produkter och det är roligt att vara med från början så jag tackade ja, trots att jag trivts fantastiskt bra här på MFF, säger han till nyhetstjänsten Rapidus.

Foto: Bildbyrån.

Stefan Andersson, just nu ekonomichef hos Malmö FF lämnar sin tjänst hos Skåneklubben i början av maj. Det skriver nyhetstjänsten Rapidus under onsdagen.

Andersson ska i stället börja arbeta för ett materialteknikföretag vid namn Corbone.

- Det är ett uppstartsföretag som fått rejäl skjuts på sin verksamhet med en teknik som de utvecklat för tillverkning av kolfiberkomponenter på ett effektivt sätt. Jag blev kontaktad av dem, de undrade om jag kunde tänka mig att jobba där. De har intressanta produkter och det är roligt att vara med från början så jag tackade ja, trots att jag trivts fantastiskt bra här på MFF, säger han till Rapidus.

ANNONS

Stefan Andersson tillträdde som ekonomichef i Malmö FF i mitten av november 2016. Till Rapidus säger han att klubben inte har gjort klart med någon ersättare.

Publicerad 2019-03-13 kl 14:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto