Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Målskytt i måndags - kan få sparken på fredag

Allsvenskan

Han nickade läckert in Örebros mål i mötet med AIK i måndags. På fredag kan Stefan Rodevåg få sparken från klubben. ÖSK ska nu bestämma om man vill behålla anfallaren.

Inför återkomsten i allsvenskan 2007 värvade Örebro SK Stefan Rodevåg från Falkenberg. Han skrev då på ett två plus ett års-avtal. Det tredje året är ett optionsår och bägge parterna kan bryta kontraktet då. Stefan Rodevåg har bestämt sig att han vill fortsätta spela fotboll i Örebro och frågan är nu vad klubben vill.

- Vi har fått samma information om Stefan, att han vill stanna. Nu får vi i fotbollsgruppen sätta oss i morgon (läs: i dag) och diskutera det här. Antingen går vi vidare, eller så gör vi det inte. Då förlängs kontraktet med ett år automatiskt, säger sportchefen Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

ANNONS

- Man tar ställning till vilken trupp man har och eventuella nyförvärv som man önskar ha in. Det är många olika saker att tänka på.

På fredag måste parterna ha gjort sina val.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-29 kl 15:40
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto