Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Målvakten återvänder till Djurgården

Foto: TT

Efter fyra år i Gais återvänder Tommi Vaiho till Stockholm och Djurgården. Förhandlingarna var allt annat än utdragna.
- Jag pratade med Bosse i onsdags och vi kom överens på kvällen. Så det var bara att kasta sig på tåget hit under torsdagen och skriva under, säger Vaiho till klubbens hemsida. 

Tommi Vaiho är tillbaka i Stockholm. Målvakten, som tillhörde Djurgården 2005-2012, lämnar Gais efter fyra år i klubben.

- Det känns jättebra att komma tillbaka. Jag har haft fyra bra år i GAIS där jag bara missade två matcher under fyra säsonger och allt har funkat bra där nere. Sedan har det ju varit tre kämpiga år av fyra där vi legat i botten av Superettan men det ordnade sig och jag känner att jag utvecklats hela tiden eftersom jag har fått spela så mycket matcher. Kör man i stort sett varje match undre fyra år så ger det väldigt mycket, säger Vaiho till klubbens hemsida.

Nu får 28-åringen tuff konkurrens i form av förre landslagsmålvakten Andreas Isaksson. Men detta är ingenting han räds.

- Det blir fantastiskt tycker jag. Andreas Isaksson är en av Sveriges bästa målvakter och har varit det under en lång period, så det blir bara inspirerande att få träna med honom. För mig kommer det att bli ännu mer utveckling med Isaksson bredvid på träningarna så det ser jag bara som positivt, säger Tommi Vaiho.

Kontraktet sträcker sig över tre år. 

Publicerad 2016-12-08 kl 17:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons