Målvakten utvisad när Ljungskile vann

Ljungskile vann med 2-1 mot TFF efter en märklig matchavslutning. LSK-målvakten Slawuta visades ut efter att ha druckit vatten.

Ljungskile tog tidigt ledningen när Zarkovic slog in bollen i mål efter en märklig situation som involverade ansiktet på en täckande TFF-back. I den 26 minuten utökade Ljungskile ledningen genom Martin Smedberg som nickskarvade in bollen.

I andra halvlek så reducerade Rasmus Bengtsson. På övertid blir sedan LSK:s målvakt Slawuta utvisad. Först får han ett gult kort för att ha maskat. Direkt efter att han fått kortet springer han ut för att dricka vatten. Då drar domaren upp kortleken igen och visar ut målvakten.

Ljungskile lyckas, trots målvaktstappet, hålla ut och plocka hem en viktig seger.