POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Marinkovic lämnar Djurgården

Serben Nebojsa Marinkovic lämnar Djurgården efter bara tre allsvenska matcher. Dif har inte för avsikt att förlänga låneavtalet.

- Han kommer lämna som uppgjort, säger Djurgårdens sportchef Bosse Anderson till FotbollDirekt.com.

Under hela vintern pratade tränarna Siggi Jonsson och Paul Lindholm om att de ville ha in två ytterligare mittfältare i truppen. De fick en. Under transferfönstrets sista dag blev serben Nebojsa Marinkovic klar på lån. 21-åringen har däremot haft svårt att övertyga och fått blekt med speltid. Han har gjort en allsvensk match från start och det var mot Hammarby.

- Vi kom överens med Partizan Belgrad att låna honom fram till den 2 juli. När det avtalet går ut så kommer han att lämna oss som uppgjort sedan tidigare, säger Andersson.

Det lär betyda att Djurgårdens mittfältsjakt går vidare. Till hösten kommer i alla fall viktiga nyckelspelare som Aki Riihilahti och Daniel Sjölund tillbaka. Den sistnämnde stod inte uppsatt på Djurgårdens skadelista som presenteras på klubbens hemsida. Många hoppades att det skulle betyda att Sjölund skulle vara med i helgens cupmatch mot Sirius. Så lyckligt var det inte.

- Jag glömde helt enkelt att sätta honom upp honom. Sjölund har fortfarande en bit kvar, säger informationschefen Jonas Riedel.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-16 kl 16:30
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå