POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Måste sluta med de här jävla juniormisstagen"

Ännu en hedersam förlust för Syrianska. Özcan Melkemichel rasar mot egna lagets försvarsagerande vid baklängesmålen:
- Det FÅR bara inte hända, ändå händer det oss flera gånger.

- Vi måste sluta med de här jävla juniormisstagen, säger Syrianskas manager Özcan Melkemichel till FotbollDirekt.se.

Syrianska föll tungt igen - när Södertäljelaget såg ut att få med sig en välbehövlig pinne slog Daniel Mendes till och ordnade 1-0 för Kalmar. Bara sju minuter återstod då Mendes fick stå fri efter ett lyft in i straffområdet med påföljande skarvnick.

- Vi måste vara med på att de lyfter in bollen igen där, nu tappar vi på tok för mycket folk som är på väg ut ur straffområdet och får ett enkelt mål på oss.

- Sådant här FÅR bara inte hända, men nu har det hänt oss flera gånger. Vi skulle ha haft två-tre poäng till här i inledningen om det inte vore för de här försvarsmissarna.

Melkemichel är annars nöjd med sitt lags insats. Även om Kalmar hade mer av spel och chanser hade inte oavgjort varit helt orättvist.

- Vi gör en bra match, hänger med Kalmar bra, gör en jättebra insats försvarsmässigt överlag. Det är det som är så frustrerande, att sådant här händer då. Det får vara slut med hedersamma förluster, vi behöver poäng nu.

Hur ska ni göra för att börja plocka poäng?

- Först och främst sluta göra juniormisstag i försvaret. Sedan måste vi utveckla vårt anfallsspel, vi skapar för lite framåt. Men det gäller att hålla humöret uppe, vi har visat nu att vi hänger med i det allsvenska tempot och fortsätter vi bara jobba så kommer poängen komma till slut.

Publicerad 2011-05-01 kl 19:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå