Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mehmeti tvingades till operation - i båda hälsenorna: ”Hade problem att gå upp på morgonen”

Allsvenskan

ESTEPONA. Agon Mehmeti fick fjolåret förstört av skador.
Nu har han opererat båda hälsenorna.
- Jag hade besvär konstant, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Anfallaren Agon Mehmeti hade under höstsäsongen i allsvenskan stora skadeproblem. Mehmeti fick allt som oftast nöja sig med kortare inhopp på grund av problem med hälsenan. Nyligen genomfördes en operation i båda hälsenorna.

- Det var någon sena som störde mig. Det kom någon gång i somras. Jag hade problem att gå upp på morgonen och hade besvär konstant. Man fick gå in och klippa bort de senorna och skrapa bort massa vävnad, men det gick bra. Successivt börjar jag komma in i det mer och mer, säger han till Fotbollskanalen.

- Jag krigar på och det är på rätt väg i alla fall.

Matchen mot Viktoria Plzen i Marbella fick han se från läktarplats, men han är tillbaka i fotbollsträning. Hur lång tid det tar innan han är tillbaka vågar han inte svara på.

Annons

 - Vi har inte sagt så mycket, man får gå efter känsla och vi har stegrat vår träning ganska ordentligt. Det är positivt att det går stegvis framåt i alla fall. Tidsmässigt? Jag gillar inte att sätta tid på saker och ting. Man får ta det som det kommer. Men att jag är med och tränar nu, det är bra.

Premiären?
- Ja det hoppas jag verkligen. Det är långt tills dess så det ska nog inte vara några problem.

Agon Mehmeti är revanschsugen.

- Ja det är klart. Man vill ju spela, det är därför man är här. Man kan aldrig veta om en skada dyker upp eller så, men det ska bli spännande.

Vad betyder det att klubben valde att förlänga med dig, trots att du haft en så strulig höst?
- Det betyder mycket. de tror på mig ändå så det är ett bra tecken. När jag väl har hoppat in och spelat de minuter jag har gjort har jag ändå känt att jag har bidragit ganska mycket. Det har också med att göra varför vi förlängde. Jag trivs skitbra i laget, jag trivs bra med tränarteamet och alla i föreningen. Det är väldigt familjärt.

Annons

Fjolåret upplevde han som jobbigt.

- Det är alltid jobbigt, speciellt i början. Sen när man inser att det är en skada så får man ta det. Det sätter ju sig i huvudet. Då måste man vara mentalt stark och vi hade en bra dialog konstant, jag, Axel (Kjäll, tränare) och  det medicinska teamet

Publicerad 2020-02-03 kl 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto