Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

''Melicharek skadar MFF''

Allsvenskan

Rattfylla, fortkörning och obescena gester. Nu anser Malmö FF:s tränare Roland Nilsson att Dusan Melicharek skadar MFF som förening.

- Det han gör skadar MFF, säger tränaren Roland Nilsson.

MFF-målvakten straffas nu med två matchers avstängning. Efter fortkörningen (körde 134 kilomteter i timmen) och rattfyllan (0,4 promille) för bara en månad sedan så ansåg sig Roland Nilsson tvingad att agera den här gången.

- Har man redan fått en allvarlig varning, och det inte för så länge sedan, så kan inte detta passera obemärkt, säger Roland Nilsson.

Dusan Melicharek är ångerfull.
- Det jag gjorde var väldigt dumt.

Roland Nilsson såg först inte själv vad som hände på Nya Ullevi men efter att ha satt sig in i händelseförloppet så ansåg han händelsen för grov för att få passera obemärkt.

ANNONS

- Det är inget ovanligt att folk säger både det ena och det andra till varandra. En snabb reaktion är svår att undvika när man blir upprörd. Men Dusan håller ju på en halv minut med det här, säger Roland Nilsson.

Nu missar Melicharek matcherna mot både AIK och Ljungskile.
Roland Nilsson har inte tvekat om sitt beslut.

- Klart det är trist för Dusan att han inte får spela, men det hade känts fel att ge honom en varning igen med tanke på det han var inblandad i för bara någon månad sedan, säger Roland Nilsson och tillägger:

- Han tillhör MFF och spelar för MFF, så det han gör skadar MFF.

Publicerad 2008-10-21 kl 09:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto