Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF förhandlar om Ranegie - kan kosta 12 miljoner

Tolv miljoner kronor. Där ligger Malmös smärtgräns i jakten på Mathias Ranégie, enligt vad fotbollskanalen erfar.
Räcker det för Häcken?

Skytteligaledning brukar innebära rykten om utlandsflytt, men runt Mathias Ranegie har det varit relativt tyst under sommaren. Men när transferfönstret nu är nära att slå igen så kan det bli en flytt från Häcken.

Då Helsingborg i och med sin värvning av norrmannen Thomas Sörum försvann ut ur leken så återstod Malmö FF som intressent för skyttekungen Ranegie. Och en källa med insyn i Häcken säger till till fotbollskanalen.se att MFF och Häcken nu ligger i förhandlingar om en flytt till Malmö för Ranegie.

När fotbollskanalen.se ringer till Häckens sportchef Sonny Karlsson hinner frågan inte ens ställas.
- Jag vet varför ni ringer, jag har inga kommentarer i nuläget.
Du kan inte säga någonting om förhandlingar med MFF om Mathias Ranegie?!
- Nej, inga kommentarer.

Häcken gjorde på måndagen klart med en försäljning av John Chibuike till Rosenborg – en försäljning som inbringar runt 15 miljoner kronor till Hisingslaget. Enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter ligger priset som Malmö Kan tänka sig att betala för Ranegie på 10-12 miljoner kronor. Frågan är dock om det räcker för Häcken.

För Malmö skulle Ranegie bli en välkommen förstärkning i det kommande Europa League-spelet. Att Ranegie spelat för Häcken i turneringen spelar ingen roll efter den regeländring som säger att om det säljande laget slagits ut ur turneringen i någon av kvalrundorna så är det fritt fram för köpande klubb att använda spelaren i gruppspelet.

Publicerad 2011-08-30 kl 17:05
Annons
Annons
Annons