POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"MFF ska ha högre ambitioner"

En poäng borta mot Häcken - då skärper MFF:s sportchef tonen: - Det är klart att ett lag som MFF ska sikta högre än så här, säger Per Ågren.

- Jag har inte bestämt mig för hur nöjd jag ska vara med detta, jag får suga på det ett tag till, säger Per Ågren till FotbollDirekt.se.

- Häcken är bra, och man kan ju gå efter devisen "tre poäng på hemmaplan-en på bortaplan", det räcker ju långt. Men det känns ändå som att vi ska ännu högre ambitioner än så här, fortsätter sportchefen.  

Malmö klev i och med poängen upp på andra plats i tabellen, men det var jämnt i matchen och samtidigt drog Helsingborg ifrån ytterligare med en 1-0-seger mot Kalmar.

- V går ju alltid för seger, och vi pressade i andra halvlek, men det är klart att ett lag som MFF ska sikta högre än så här.  

Ivo Pekalski var i centrum igen för MFF. Fjolårets genombrottsman stod för ett fantastiskt mål - men fick återigen kliva av skadad.

- Den första diagnosen jag hört säger en sträckning i låret, säger Per Ågren.

- Det var definitivt mer än bara kramp, men den första diagnosen är inte alltid den säkraste. Vi får se här de närmaste dagarna hur allvarligt det är, fortsätter Ågren, som lider med Pekalski - efter den svåra försäsongen där Pekalski var borta skadad i princip hela tiden kommit tillbaka starkt och kvällens kvitteringsmål mot Häcken var ett av årets hittills snyggaste i allsvenskan. En sträckt vrist på volley efter hörna - rakt upp i nättaket. Detta i slutet av första halvlek.  

Dessförinnan hade Mathias Ranégie gett Häcken ledningen och återtagit ledningen i skytteligan - Ranégies sjunde i år, nu är han ett mål före Tobias Hysén.

I och med poängen klev Häcken upp ett pinnhål i tabellen och är nu nia.

Publicerad 2011-05-20 kl 22:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå