Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF vill fira med Zlatan - jobbar på jubileumsmatch mot Zlatan

I samband med firandet av föreningens hundraårsdag jobbar Malmö FF jobbar på att få till stånd en uppvisningsmatch mot Barcelona - och såklart stadens store son, Zlatan Ibrahimovic.

Enligt Sportbladet planerar Barcelona ett träningsläger i Danmark i sommar - och i samband med det hoppas Malmö FF att man ska kunna ordna en match mot det katalanska storlaget där den före detta MFF:aren Zlatan Ibrahimovic som bekant spelar.

Ett supermöte som antagligen skulle vara en dröm för de flesta MFF:are.
- Det är ingen hemlighet att vi i Malmö FF också drömmer om det, säger klubbens informations ansvarige Per Welinder till Sportbladet.
- Vi har varit i kontakt med den agent som förmedlar Barcelonas uppvisningsmatcher, men jag vill poängtera att vi i dagsläget inte är nära någon överenskommelse, säger Welinder.

Sportbladet skriver att den 24/25 juli är det datum som diskuteras - men att det inte blir billigt att locka katalanerna till Malmö. MFF:s vd Pelle Svensson berättar att man hört sig fr om priser med flera olika, ej namngivna, klubbar och att priserna ligger mellan 300 000-800 000 euro - mellan knappt tre miljoner till knappt åtta miljoner kronor.

Ända sedan det för flera år sedan började pratas om en match för att fira 100-årsjubileet har man I malmö pratat om att man gärna skulle spela mot den klubb som Zlatan Ibrahimovic då speladei - nu återstår det att se om drömmen kan bli verklighet.

Publicerad 2010-03-02 kl 11:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons