POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

MFF:s besked: Mittfältaren svårt knäskadad: "Olycklig skada"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses situationen.

Dystra besked för Malmö FF, Kalmar – och framför allt Samuel Adrian.
MFF har nu gått ut med att 21-åringen ådragit sig en korsbands- och ledbandsskada i knäet.
- Det är en olycklig skada han har drabbats av, säger Malmö FF:s fysioterapeut Jesper Robertsson i en kommentar på Malmös hemsida.

Det var i mötet mellan Kalmar FF och Örebro som KFF:s lån från Malmö FF, Samuel Adrian, tvingades av plan efter att ha gjort illa knäet till följd av en närkamp på mittplan.

På onsdagen låter Malmö meddela att Adrian, 21, dessvärre skadat både korsband och ledband i knäet och att det kommer att krävas operation.

- Vi kan tyvärr meddela att Samuel Adrian har ådragit sig en främre korsbandsskada och en skada på inre ledbandet i knät. Vi kommer inom kort att genomföra en operation och därefter väntar en längre rehabiliteringsperiod för Samuel, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson.

Adrian kommer nu att genomföra sin rehabilitering i Malmö.

- Det är en olycklig skada han har drabbats av och Malmö FF kommer att ta hand om både operation och rehabilitering, säger Robertsson.

Den centrale mittfältaren Adrian har den här säsongen inte gjort någon match för Malmö FF i allsvenskan, däremot suttit på bänken vid några tillfällen. Matchen mot Örebro var den fjärde raka i Kalmar-tröjan.

Publicerad 2019-08-14 kl 14:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå