Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mff:s succéförvärv comeback-klar

Här är ett glädjebesked för Malmö FF. Miljan Mutavdzic korsbandsskada är läkt. Serben därmed comeback-klar efter sin svåra skada. .

- Han började träna individuellt redan för två veckor sedan. När vi börjar i januari kommer han att gå för fullt på träningarna igen, avslöjar Malmö FF:s sjukgymnast Rickard Dahan till FotbollDirekt.se.

- Han är helt återställd. Nu behöver han bara ytterligare rehabträning för att vara i fatt träningsmässigt när vi börjar säsongen igen den 4 januari, fortsätter Dahan.

Miljan Mutavdzic blir som ett nyförvärv för MFF.
Som han började säsongen genom att avgöra premiären mot Häcken med matchens enda mål. Hans starka glädjeyttringar efter målet gjorde honom direkt till ett namn.
Men kort där efter gick korsbandet av på en träning. Smärtsamma bilder. Säsongen var över och Mutavdzic bedrövad.

- Men han har hela tiden varit professionell och mentalt stark. Han har skött sin rehab på ett mycket imponerande sätt, betygsätter Rickard Dahan.

- Han har inte drabbats av några komplikationer. Han har också fått lugn och ro, vilket har betytt mycket. Vi har inte behövt stressa eftersom klubben direkt räknade bort honom från säsongen.

Men trots att den serbiske mittfältarens främre korsband nu anses vara helt läkt så finns ändå, på sätt och vis, viss osäkerhet kring hur starkt hans ben är.

- Det finns ingen anledning att tro något annat än att han är fri från skadan men det är först efter det att han är i full träning med närkontakt igen vi kan vara fullt säkra.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-09 kl 12:45
Annons
Annons
Annons