POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Mikael Antonsson öppnar för allsvenskan: "Har kommit många intresseanmälningar"

I sommar går Mikael Antonssons kontrakt med Köpenhamn ut. Nu jagas han av flera allsvenska klubbar.
- Det har kommit många intresseanmälningar, säger han till Blekingesport.

I sommar blir FC Köpenhamns 29-årige mittback klubblös, och nu funderar han på framtiden.

- Det har kommit många intresseanmälningar, även från allsvenskan, säger han och fortsätter:

- Inga dörrar är stängda, men samtidigt är det så att man snart fyller 30 år och är ingen talang längre. Jag känner att jag vill ut en runda till för att sedan komma hem och avsluta karriären i allsvenskan. Det är målet.

Tidigare i veckan hyllade FCK:s tränare - som är klar för Köln - Ståle Solbakken sin mittback på fotbollskanalen.se. Genast började rykten ta fart om att Antonsson skulle göra Solbakken sällskap till Tyskland.

- Det är inget konkret alls och har de anmält sitt intresse så har de gjort det till min agent. Men visst skulle Köln vara intresserade, så kan jag tänka mig att sätta mig ner och diskutera. Det viktigaste för mig är att det fungerar socialt och så är jag ute efter en ny utmaning.

- Det mesta är spekulationer och jag vet att jag sitter i en bra sits med ett utgående kontrakt där klubbarna inte behöver betala övergångssumma för mig.

Det är dock inte helt klart att Antonsson lämnar Köpenhamn, men efter tre raka ligaguld ser det ändå ut som att mittbacken har gjort sitt i Danmark.

- Köpenhamn är fortfarande med i diskussionerna och visst känns det lite konstigt att lämna klubben. Det är ändå de fyra bästa åren i min karriär. Men som jag sa innan, jag vill gärna hinna med något år till utanför Norden innan jag kommer hem och avslutar karriären, säger han till Blekingesport.

Publicerad 2011-05-21 kl 14:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå