POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Miller hoppas på fansen mot Helsingborg

AIK:s nye tränare Alex Miller har stor respekt för Helsingborg som står för motståndet i dagens kvartsfinal i svenska cupen. Nu hoppas han på hjälp från Råsundas läktare för att kunna störa serieledarna.

- Jag hoppas att supportrarna som vanligt kommer till Råsunda, ställer sig bakom laget och gör det till vår borg så att alla lag är rädda för att komma dit och möta oss, säger Alex Miller till klubbens hemsida inför mötet mot Helsingborg.

Dagens kvartsfinal mellan AIK och Helsingborg blir Alex Millers första match på Råsunda. Inte den lättaste hemmapremiären för Miller som känner respekt för Helsingborg.

- Vi måste ha respekt för motståndarna, de är för tillfället Sveriges bästa lag, det har de visat genom sin jämnhet och genom att leda serien, säger Miller och fortsätter:

- Det blir en bra utmaning och om vi ska upp på samma nivå som i fjol så måste vi vinna alla hemmamatcher, så det ska vi försöka göra.

Helsingborgsbacken Erik Edman tror att Millers intåg kan bli ett lyft för AIK.

- Det känns som de kan få en liten nytändning, säger Edman till Helsingborgs Dagblad.

Trots det är Edman segerviss och segern mot Häcken i tisdags vittnar om fortsatt god form.

- Det vi har gjort bra i vår är att fokusera på vår uppgift och vad vi ska göra. Det ska vi göra nu också, säger Edman.

- Vi fortsatte lite på den inslagna vägen mot Häcken. Det var ingen bra match eller prestation. Men trots att de hållit igång två veckor längre så vinner vi över Häcken som absolut inte är något dåligt lag. Det kommer att stärka oss.

Publicerad 2010-07-09 kl 14:51
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå