Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Miller kan lämna AIK – öppnar för flytt tillbaka till Skottland

Allsvenskan

”Jag skulle göra ett bra jobb”, säger AIK:s tränare Alex Miller och verkar väldigt intresserad av jobbet som utvecklingsansvarig för det skotska fotbollsförbundet.
- Det är inget jag känner till, säger Thomas Lyth som sitter i AIK:s styrelse till fotbollskanalen.se

I turbulensen runt AIK vid sidan om planen har skotten Alex Miller lyft laget uppåt i tabellen – men enligt en intervju i skotska Daily Record har han redan funderingar på att vända hemåt.

Det skotska fotbollsförbundet letar efter någon som kan ansvara för ett nytt program som ska arbeta för att få fram fler talanger, och det är där som Alex Miller själv tror att han skulle kunna göra ett bra jobb.

Miller upptäckte tidigt spelare som Fernando Torres och Steven Gerrard och är enligt Daly Record ”snart på väg tillbaka” till Edinburgh och han verkar vara intresserad av jobbet.
- Om jobbet handlar om att utveckla unga spelare är jag intresserad. Jag har öga för talanger, säger Miller till tidningen.

ANNONS

Miller räds inte att hylla sin egen betydelse för Liverpool där han assisterade Rafa Benitez som lämnade klubben efter säsongen.
- Folk inser inte vad jag bidrog med hos Liverpool.

Från AIK-håll säger man sig emellertid inte känna till något om flyttplaner hem till Skottland för Miller.
- För mig är det helt nya uppgifter men jag styr inte över vem som ska träna AIK. Jag vidarebefordrar de frågor till styrelsen, säger sportchefen Jens Andersson till Sportbladet.

- Det är inget jag känner till, jag har inte hört något, säger styrelseledamoten Thomas Lyth till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2010-08-23 kl 16:58
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto