Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Mittfältaren väljer att bryta med Gif Sundsvall: "Vill ha en fast plats"

Foto: SCANPIX

Robin Tranberg lämnar Gif Sundsvall efter en säsong i klubben. Mittfältaren/backen väljer själv att säga upp kontraktsavtalet.
- Den enkla anledningen är att jag vill ha en fast plats på planen, säger Tranberg till Sundsvalls Tidning.

Robin Tranberg kom till Gif Sundsvall inför den gångna säsongen. Mittfältaren skrev på ett kontrakt som sträckte sig även över nästa säsong, men väljer själv att bryta avtalet.

- I hans kontrakt fanns en gemensam möjlighet att säga upp avtalet och det har han nu valt att göra, säger GIF Sundsvalls sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Tranberg värvades främst som mittfältare när han anslöt från Varberg inför säsongen. Men har fått spela både som back och mittfältare. Det är den huvudsakliga anledningen till Tranbergs beslut.

- Eftersom jag känner att jag kanske inte får spela på den position jag vill spela på utan att det kan bli hattigt nästa år också så söker jag mig vidare. Förhoppningsvis får jag spela på en och samma position nästa säsong. Jag känner väl kanske att jag inte riktigt fått det förtroendet här, säger han till Sundsvalls Tidning.

Tranberg missade slutskedet av säsongen på grund av ryggproblem. Totalt blev det 18 allsvenska matcher med Gif Sundsvall under säsongen. Under onsdagen gör Tranberg sin sista träning med laget.

Mittfältaren kan nu återvända till Varberg.

- Under hela säsongen har jag haft en vänskaplig kontakt med tränaren där. Den klubb där Jörgen (Wålemark) är kommer säkert alltid vara aktuell för mig. Men jag kommer ta några dagar att fundera över framtiden nu, säger Tranberg.

Publicerad 2016-11-30 kl 09:10

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER