Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby utan stjärntrio: "Saknar kvaliteter i det offensiva spelet"

Ett skadedrabbat Mjällby klarade 1-1 mot Öster. Men stjärntrion El Kabir, Osiako och Grahn var saknade i blekingelaget.

Tio spelare var frånvarande igår när Mjällby träningsmatchade mot Öster. Bland dem Mostapha El Kabir, Patrick Osiako och Tobias Grahn. Och Mjällby fick inte till spelet framåt.

- Jag tycker att vi började matchen ganska bra och spelade fin fotboll de första 25 minuterna, säger tränaren Peter Swärdh till Kristianstadbladet.

- Men vi hade ändå ganska stora problem i deras straffområde, där blev det nästan lite kaosartat ibland, vi saknade flera kvaliteter i det offensiva spelet

Mjällby öppnade starkt och Marcus Ekenberg gav laget ledningen efter bara några minuter. Men Öster kom in matchen allt eftersom och i andra halvlek tog Växjölaget över, med kvittering som följd.

- Öster hade en väldigt bra period där efter pausen, som de kunde utnyttja med att få kvitteringsmålet. Vi tappade allt spel i andra halvleken och blev betydligt sämre, det får vi jobba vidare på, säger Peter Swärdh.

Swärdhs tränarkollega i Öster, nye Roar Hansen, erkänner att Växjö-laget var bländade av sitt allsvenska motstånd inledningsvis.

- Jag stod och beundrade dem första halvtimmen, och vi hade nog för stor respekt. Men därefter tog vi oss och jag är nöjd med resultatet.

Publicerad 2011-03-06 kl 18:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons