Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby: ”Wilhelmsson var inget vi kunde räkna med”

Christian Wilhelmsson vänder inte hem - något som möts av förståelse hos Mjällby.
– "Chippen" är inget vi kan räkna med, säger sportchefen Thomas Andersson-Borstam.

Under de senaste dagarna har Christian ”Chippen” Wilhelmsson ryktats vara på väg hem till Mjällby. Klubben har bland annat varit i Sveriges EM-stad Kiev där klubbchefen Jörgen Martinsson förklarat att det ”kommer hända grejer”.

Men nu förklarar mittfältaren, i en intervju med Svenska Fotbollförbundets hemsida, att han inte tänker vända hem till Blekingeklubben än. Det kommer dock inte som någon chock för Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam.

– Nej, han är inget vi kan räkna med. Christian är den störste Mjällbysupportern någonsin och den dag han vill komma hem så är han alltid välkommen. Det ska kännas rätt för honom och det är bara upp till honom själv. Det är något som vi håller oss till, säger han till FotbollDirekt.se.

Men ni har en positiv dialog med honom?

– Christian är alltid positiv och glad. När han är hemma så brukar han hälsa på och vi håller det på det planet. Vi snackar lite då och då, säger Andersson-Borstam.

Wilhelmssons kontrakt med Al Hilal har gått ut och han kommer troligtvis att fortsätta att spela ute i Europa under några år till.

Publicerad 2012-06-17 kl 18:07
Annons
Annons
Annons