Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ljumskproblem för Chippen efter succén - matchen mot Djurgården i fara

Mjällby

Christian Wilhelmsson gjorde två mål i första halvlek men sen var stjärnans match slut. Han klev av med ljumskproblem och nu är nästa match i fara.

Christian Wilhelmssons första start för Mjällby blev en succé. Ett solonummer till 1-0 och ett straffmål till 3-0. Men efter halvtidsvilan kom han inte till spel.
- Det stramade i höftböjaren lite för mycket. Det är en överansträngning och jag ska kolla på det igen imorgon. Då ska vi gymma lite lätt, ren återhämtningsträning, säger klubbens sjukgymnast Mats Book till fotbollskanalen.se.

Är det en skada eller är han bara helt enkelt lite sliten?
- Det stramade lite för mycket i höftböjaren och i ljumsktrakten men jag bedömer det inte som en ljumskskada utan mer som överansträngning.

- Det blev kanske lite för häftigt för honom med en hel halvlek direkt. Det var kanske inte tänkt så från början, men han gjorde det ju bra.

ANNONS

Är nästa match i fara?
- Det är ju tätt just nu. Vi ska till Stockholm och möta Djurgården på måndag och sedan möter vi Helsingborg på fredag så, ja ... Vi får se. I alla fall till Djurgårdsmatchen så får vi se om får ordning på honom men det är svårt att veta nu.
Publicerad 2014-08-14 kl 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto