Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MJÄLLBY

Sudic opereras imorgon

Foto: Scanpix

Jasmin Sudic opereras imorgon.

Jasmin Sudic befaras ha dragit på sig ytterligare en svår knäskada. Imorgon opereras därför mittbacken men än kan man inte sia om vad det rör sig om.

- Röntgenbilderna var svåra att tolka, säger Mats Book, sjukgymnast i Mjällby, till fotbollskanalen.se.

Jasmin Sudic har en historia av tunga knäskador. På bara ett par år har 22-åringen förstört sitt korsband i knät två gånger och tvingats till lång frånvaro.

Efter mittbackens fina vår i Mjällby var det därför extra tufft när han på träningen åter tvingades kliva av med en befarad knäskada.

Efter att under dagen tittat på röntgenplåtarna och undersökt Sudic är det dock fortfarande oklart hur allvarlig skadan är.

- Eftersom han har opererat sitt korsband tidigare så blev det lite svårt att se på bilderna. Så Pär Herbertsson går in och gör en titthålsoperation imorgon. Han hade känt på knät idag och då kändes det stabilt, men det är svårt att säga när det är svullet, säger Mats Book.

Först efter morgondagen går det därför att diagnostisera Sudic nya skada. Ett besked som kan visa sig vara oerhört viktigt för tabellnian Mjällby, då Sudic stått för flera bra insatser i Blekingelaget.

Publicerad 2013-07-01 kl 16:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons