Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MJÄLLBY

Uppgifter: Därför sparkades Mjällbys sportchef - bråk med tränaren

Mjällby sparkade sportchefen Thomas Andersson Borstam.
Enligt Kristianstadsbladet berodde det på ett bråk med tränaren Anders Torstensson.

Tidigare i veckan blev många förvånade när Mjällby sparkade sportchefen Thomas Andersson Borstam. På Twitter skrev bland annat Moestafa El Kabir, Jasmin Sudic och Patrik "Bagarn" Rosengren, som alla har Mjällby-anknytning, att det var ett otroligt märkligt beslut av klubben.

Nu skriver Kristianstadsbladet att Thomas Andersson Borstam tvingades lämna på grund av ett bråk med tränaren Anders Torstensson.

"När Anders Torstensson skulle ta över tränarjobbet satte sig sportchefen till motvärn. Anders Torstensson är en besvärlig gammal militär, siggig och svår. Att gå till reträtt är inte hans melodi. Det blev en kollision av bibliska mått", skriver Kristianstadsbladet.

"Relationen mellan tränaren Torstensson och den av de breda massorna älskade sportchefen var mer än ansträngd. Något var tvunget att hända. När Borstam sedan scoutade Marco Rojas, som nobbas av Torstenson ställs allt till sin spets. Marcus Pode går sönder i premiären och Mjällbys lirar uselt mot IFK Norrköping. Då hade det mycket väl kunnat vara Torstensson som fått gå på plankan. Men Torstensson börjar ta poäng, blir säker i sadeln. Styrelsen beslutade sig för att offra sportchefen".

Kristianstadsbladet uppger även att Anders Linderoth, som arbetar i Mjällby, var chockad över klubbens beslut att sparka Thomas Andersson Borstam.

"På Strandvallen satt Anders Linderoth tom i blicken: "Jag fattar ingenting", skriver tidningen att Linderoth ska ha sagt.

Publicerad 2013-05-12 kl 14:04
Annons
Annons
Annons