Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällbys hemmapremiär hotad

En poäng med mersmak i premiären mot mästarna. Säsongsdebut på Strandvallen i helgen. Nu tornar dock de mörka molnen upp sig mot Hälleviksklubben.

Det är på Strandvallen i Hällevik som det är meningen att Mjällby ska ta sina flesta poäng. På söndag är det tänkt att laget ska möta Gais på nämnda arena men frågan är om det blir så. Risken är nämligen överhängande att matchen flyttas till Swedbank Stadion i Malmö.

- Visst finns det tjäle under gräset. Men vi tror att det ska gå. Problemet är om den är för mjuk. Det kan gå om solen kan värma upp den lite till, säger klubbens ordförande Jörgen Martinsson till Skånska Dagbladet.

Mjällby hoppas förstås på det bästa och att slippa flytta matchen till Malmö.
- Jag räknar med att den blir klar. Efter en koll idag såg den grön och fin ut. Nu kan vi bara hoppas och jobba med att jämna till den. Det ser bra ut men knappast som mitt i sommaren, säger Martinsson.

På torsdag kommer representanter från Svenska Fotbollförbundet för att syna arenan. Blir det ett godkännande då, kommer matchen att spelas på Strandvallen. Blir det däremot ett nej tvingas laget spela på reservarenan Swedbank Stadion i Malmö, vilket förstås skulle vara förödande för nykomlingen, både sportsligt och ekonomiskt.

Publicerad 2010-03-17 kl 18:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons