Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mr X - hemlig spelare till allsvenskt lag

Här intill har ni en genomgång av hur de allsvenska klubbarna värvade och tappade spelare under transferfönstrets öppethållande. Men ett namn saknas. Halmstad har gjort klart med en spelare men som inte har namngivits - en Mr X.

- Vi försöker sy ihop det sista. Vi får se om vi får ihop allting, säger Halmstads ordförande Ingemar Broström till Hallandsposten.

Vem det rör sig om är som sagt okänt och enligt Hallandsposten rör det sig inte om en anfallare, utan om en mittfältare eller försvarare.
HBK hoppas ha fått iväg övergångspappren i tid till svenska fotbollförbundet för denna Mr X.
- Ligger de i brevlådan klockan sju i morgon bitti, när de dömmer den på förbundet, så ska det räcka, säger Broström.

Under tisdagen uppgav holländsk media att Groningen är överens med Tim Sparv om det personliga kontraktet och att finländaren är mycket nära en övergång. Men enligt Sparv är dessa uppgifter felaktiga.
- Nej, det stämmer inte. Det är mer upp till klubbarna att komma överens först, det är lite där bollen är just nu. De snackade senast i måndags och ska snacka på onsdagen igen, säger Sparv till tidningen.

Ingemar Broström bekräftar att klubbarna pratas vid.
- De vill köpa loss honom men vi har inte sagt ja. Vi måste se vilka spelare vi får in i stället innan vi överhuvudtaget kan diskutera att släppa honom och kan vi tänka oss att släppa honom, så är det delvis en fråga om vad som erbjuds.

Publicerad 2009-07-29 kl 11:42
Annons
Annons
Annons