Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mushekwis framtid fortsatt oviss: "Nästa vecka vet jag"

Allsvenskan

Nyasha Mushekwis framtid är fortfarande oviss, trots att hans kontrakt med Djurgården går ut efter måndagens derby mot Hammarby.
- Det här kan vara min sista match för Djurgården, konstaterar Mushekwi för Fotbollskanalen.

Foto: Scanpix

28-årige anfallaren från Zimbabwe, Nyasha Mushekwi, gör troligtvis sin sista match för Djurgården på måndag när Hammarby väntar i ett stekhett derby.

Efter matchen går Mamelodi Sundowns-spelarens lånekontrakt med Djurgården ut och det finns intresse från andra klubbar för succéanfallaren.

Fotbollskanalen avslöjade för två veckor sedan att egyptiska Zamalek kommit in med ett bud på Mushekwi och att man erbjudit honom ett lukrativt avtal. Nu bekräftar huvudpersonen att han vet om Zamaleks intresse.

- Jag har hört om det, men det är inget konkret som kommit upp än. Kanske i nästa vecka vet jag mer, säger Mushekwi.

ANNONS

Tror du att Hammarby-matchen blir din sista i Djurgården?
- Det kan vara så, men jag hoppas inte det. Men det kan vara det.

Mushekwi berättar också att Djurgården inte har råd att köpa loss honom. Blårändernas hopp står till att ingen annan klubb kan komma överens med Mamelodi Sundowns.

- Mitt lag i Sydafrika ber om för mycket pengar. Jag tror att de flesta lagen har svårt med att erbjuda den typen av pengar som de begär. Om ingen kan lägga upp de pengarna, då kommer jag stanna här, säger Mushekwi.

Publicerad 2015-08-22 kl 14:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto