Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Näfver vill kriga i toppen

Efter en sjunde placering 2008 siktar Örebro högre 2009. Förre Djurgårdsspelaren Kristoffer Näfver har en målsättning att vara med i toppen.

- Eftersom vi kom sjua förra året så borde vi sikta på det och högre i år, säger Kristoffer Näfver till Örebro SK:s officiella hemsida.

När Örebro slog tillbaka Djurgården i gårdagens träningsmatch på Behrn Arena hette en av målskyttarna Kristoffer Näfver. Förra årets Djurgårds-lån skickade in en projektil i det bortre krysset med vänsterfoten och yttermittfältaren var nöjd med målet och sin egen insats efter matchen.

- Den träffen kan man inte klaga på, den satt där den skulle. Det känna bra och formen börjar komma igång fast man är ganska nedtränad, men när det är match så kör man för fullt.

Näfvers situation i ÖSK har varit omdiskuterad. Under en längre tid har yttermittfältaren sett ut att vara på väg i från ÖSK men som läget ser ut i dag verkar Näfver stanna i klubben även om klubbens supportrar inte är överförtjusta.

- Jag kör på nu så får vi se vad se vad som händer. Jag vet ju vad kan, jag gör mål och spelet går bra. Sen är det lite tråkigt att vissa personer buar och så vidare, men folk får ju tycka vad de vill. Jag har aldrig sagt att jag inte vill spela i ÖSK. Jag vill bara spela fotboll, nu gör jag det och tycker det är roligt.

Publicerad 2009-03-01 kl 10:49
Annons
Annons
Annons