Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nästa smäll för HIF: Jönsson nobbar förlängning

Allsvenskan

Rasmus Jönsson tänker inte förlänga sitt kontrakt med Helsingborg. Nu jagas han toppklubbar ute i Europa.
– Det handlar om klubbar från de stora ligorna, bekräftar agenten Jonas Svensson.

Rasmus Jönsson fortsätter att imponera i Helsingborgströjan. Anfallaren som har levererat i flera år är dock på väg bort från klubben.

Att det är många klubbar som vill ha 21-åringen är ingen hemlighet. Spelarens agent, Jonas Svensson, bekräftar också att det handlar om toppklubbar.
– Intresset är väldigt stort, och det handlar om klubbar från de stora ligorna. Rasmus är sugen på att ta nästa steg i karriären, och det kan mycket väl hända något snart, säger han till Helsingborgs Dagblad.

– Sedan hänger det förstås på vad Helsingborg vill och säger, men de vet om hur det ligger till och att de får mindre för honom ju längre tiden går.

ANNONS

Jönsson tänker i alla fall inte förlänga sitt nuvarande kontrakt som går ut efter nästa säsong.
– I och med det stora intresset utifrån är det inte aktuellt att förlänga kontraktet. Vi för inga diskussioner med Helsingborg i dagsläget, säger Svensson.

HIF:s klubbdirektör, Paul Myllenberg, menar att klubben egentligen har råd att behålla stjärnan.
– Efter de senaste försäljningarna har vi en stabilare ekonomi som innebär att vi kan förhålla oss på ett annat sätt till frågan, och vår grundinställning är att Rasmus ska spela klart säsongen hos oss. Samtidigt har vi en skyldighet att hela tiden se över marknadsmässiga bud på våra spelare, säger han till HD.

Martin Petersson

Publicerad 2011-08-04 kl 10:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto