Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nästa steg för Jawo – allsvensk toppklubb

Amadou Jawos succé i allsvenskan har inte gått obemärkt förbi. Efter säsongen kommer 23-åringen med stor sannolikhet lämna Gefle för nya och större utmaningar, det kan FotbollDirekt.se idag avslöja.

- Efter säsongen är det aktuellt att han lämnar, då har han ett år kvar på kontraktet, säger Amadou Jawos agent Jonas Svensson till FotbollDirekt.se

Amadou Jawo var en av vårens formstarkaste spelare och nyckelfigur i Gefles framfart hittils med sina fem mål och två assist. De allsvenska toppklubbarna lär inom kort ställa sig på kö för 23-åringens tjänster inför kommande säsong.
- Klart det är klubbar som sett honom och följer honom, men just nu finns det inget konkret till sommaren. Han trivs i Gefle och utvecklas där. Han känner ingen panik att lämna, säger Svensson.

Det är inte helt säkert att det blir en allsvensk flytt för Jawo under nästa transferfönster. Skulle målen fortsätta att trilla in menar hans agent att Europa är nära till hands.
- Som vi har pratat är nästa steg en allsvensk toppklubb, men fortsätter han att prestera kan det öppna sig ut i Europa.

Publicerad 2009-07-16 kl 13:56
Annons
Annons
Annons